Dijous, 18 de juliol de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

ERC proposa un front territorial per les al·legacions conjuntes al Pla Territorial del Penedès

Aquesta és la proposta d’Esquerra Republicana per assegurar que els interessos de la comarca i del Penedès queden recollits al futur pla.

Els republicans aposten perquè el pla territorial sigui més ambiciós i tingui una visió pròpia i no subalterna de les àrees metropolitanes, aposti pel tren com a element de futur, millori l’apartat d’infraestructures, energia i redueixi l’apartat de la logística i afronti les actuacions relaciones amb l’aigua

Per fer-ho proposen una plataforma conjunta amb la resta de partits i entitats per acordar la propera fase d’al·legacions.

Els republicans han presentat en la fase actual de suggeriments al text que recull el primer document del Pla territorial, aportacions en quatre àmbits demanant unes infraestructures al servei de la gent i del Penedès, determinació a favor de la indústria i limitació de la logística, equilibri econòmic a la comarca de l’Alt Penedès i finalment l’activació i aprofundiment de les polítiques d’aigua i l’energia.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: