Divendres, 3 de maig de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Vilafranca viu la festa de l’hoquei patins femení amb una multitudinària Copa de la Reina

Han estat quatre dies intensos a una Poliesportiva que s’ha convertit en l’epicentre de l’hoquei patins a nivell estatal amb la celebració de la Copa de la Reina.

Els aficionats van poder sentir-se com a casa, amb un pavelló que s’havia renovat per dins i que va ser tota una festa a l’exterior. La fan zone, plena de vida durant el cap de setmana, aplegava tota la parròquia d’aficionats, jugadores, tècnics i autoritats. Diumenge, després d’una tanda de penals agònica davant el Telecable de Gijón a la final, el Palau de Plegamans es proclamava campió.

L’altra cara de la moneda era el Telecable, que no podia revalidar títol.

Les graderies de la Poliesportiva plenes i el gran seguiment a nivell nacional d’aquesta competició, també és bona mostra del creixement de l’hoquei patins en clau femenina. Des del Manlleu, campió de la Minicopa en categoria FEM15, el president Santi Rosquelles, es congratulava pel creixement de l’esport en clau femenina.

També han estat dies moguts pels dos clubs de la Vila, implicats en l’organització, i que es repartiran 50/50 els beneficis generats en l’esdeveniment.

La satisfacció un cop tancada aquesta edició de la Copa de la Reina, obre la porta a repetir en el futur.

Un dels indicadors de la repercussió socio-econòmica de l’esdeveniment ha estat l’alta ocupació hotelera d’aquests dies a la vila.

Èxit rotund d’un esdeveniment que deixarà petjada a la vila.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: