Divendres, 24 de maig de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Unió de Pagesos guanya el Premi Salvador Armendares que atorga ERC Vilafranca

El lliurament del Premi Salvador Armendares, que arriba a la setzena edició,, es fa en el marc dels actes de l’Abril republicà.

El jurat per unanimitat ha acordat aquest reconeixement per posar en valor la lluita en defensa del Penedès i de la pagesia que enguany s’ha vist intensificada i agreujada per la sequera, fet que ha dificultat encara més la greu situació que pateix el sector.
Josep Marrugat, en representació de la Unió de Pagesos ha parlat de les dificultats del sector i de la importància perquè tingui continuïtat.

Per la seva part Pere Sàbat, portaveu dels republicans, ha reivindicat la generació de Salvador Armendares i les transformacions que van dur a terme liderant el govern de Vilafranca. Accions com l’institut -que tot just ara se’n celebren els 90 anys-, la biblioteca o la reforma urbanística, van ser algunes de les moltes iniciatives que el govern republicà va dur a terme i que van transformar la vila.
El Premi Salvador Armendares, que arriba a la setzena edició, i tal com ha recalcat la presidenta local, Glòria Rosell, es fa en el marc dels actes de l’Abril republicà que organitza Esquerra Republicana i que tenen en el Dinar Republicà de diumenge 14 d’abril el seu punt central. El dinar es celebrarà al Parc del Tívoli i comptarà amb parlaments de Diana Riba i Lluïsa Llop entre d’altres.

El dijous 18 d’abril a les 19h a la seu dels republicans es presentarà el llibre ‘A la sobirania per l’esquerra’ que analitza les estratègies dels partits de l’esquerra independentista de Catalunya, Euskal Herria i Galícia (ERC, EH Bildu, BNG) en un any electoral on hi ha eleccions en aquests tres països.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: