Dissabte, 20 de juliol de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Ramon Gener presentarà Vilafranca la seva novel·la ‘Història d’un piano’

El músic i escriptor Ramon Gener presentarà, el divendres 12 d’abril a dos quarts de vuit del vespre a la sala d’actes de l’Escorxador, la novel·la Història d’un piano.

Un relat en el qual un piano construït a la ciutat alemanya de Brunsvic l’any 1915 i retrobat més d’un segle després en una botiga d’instruments musicals del barri de Gràcia, es convertirà en el fil conductor d’una intensa història d’amor i redempció que portarà el protagonista a recórrer la història d’Europa del convuls segle XX. A la presentació, organitzada per l’editorial i La Cultural Llibreria, el pianista i director coral, Miquel Villalba, serà l’encarregat de glossar la novel·la amb la qual Gener es va proclamar guanyador del Premi Ramon Llull.
Ramon Gener va començar a estudiar piano i cant als sis anys i va iniciar una carrera com a cantant professional. Així, va participar en diferents representacions operístiques i interpretacions dels grans oratoris de música sacra arreu d’Europa fins que va decidir deixar-ho per dedicar-se a la divulgació musical a través de la televisió on s’ha convertit en un rostre ben popular gràcies a la seva participació en programes de TV3 i de TVE. Això a banda, Gener és llicenciat en humanitats i ciències empresarials i és autor de mitja dotzena de llibres.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: