Dilluns, 29 d'abril de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Xènia Benach participa al Mundial indoor d’atletisme a Glasgow aquest cap de setmana

Des d’avui divendres, i fins diumenge, la ciutat més gran d’Escocia acull el Campionat del Món d’atletisme en pista coberta (recentment rebatejat com a ‘short-track’).

Xènia Benach és una de les atletes seleccionades per la Federació Espanyola per participar aquest cap de setmana al Campionat del Món d’atletisme que se celebra a Glasgow, de l’1 al 3 de març.

La vilafranquina viurà la seva segona participació en un Mundial indoor, després de la seva presència al celebrat a Belgrad, l’any 2022. És la seva cinquena internacionalitat, ja que també va participar a dos europeus indoor: el primer a la ciutat polonesa de Torun al 2021, i l’any passat a Istanbul, i a un Europeu a l’aire lliure a Munich el 2022.

Benach participarà en la seva prova estrella, els 60m tanques. Aquesta temporada parteix amb una marca personal de 8.06, assolida a principis de febrer, al Miting Internacional de Lyon, on va finalitzar primera.

De cara a aquest campionat, el principal objectiu és avançar la primera ronda i assegurar la presència, com a mínim, a les semifinals.

El calendari de competició per Xènia Benach serà el següent: diumenge, a les 11:25h, començaran les series preliminars; i a sessió vespertina les hipotetiques semifinal i final. Les semis seran a les 20:40h i la final està prevista a les 22h.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: