Dilluns, 29 d'abril de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca
Quatre judoques infantils del Judo Vilafranca-Vilanova, entre els cinc millors d’Espanya

Quatre judoques infantils del Judo Vilafranca-Vilanova, entre els cinc millors d’Espanya

Guillem Ferrer (-42kg), Victor Cabezas (-42kg), Aaron Cabrera (-60kg), i Aina Ferrando (-57kg), entre els cinc millors judoques del ranking nacional de les Copes d’Espanya infantils.

Aquest cap de setmana, s’ha celebrat al Centre de Tecnificació d’Alacant, la Super Copa d´Espanya Infantil, puntuable per la classificació a la fase Final del Campionat d´Espanya de Judo en categoria infantil.

Per part de l´Escola de Judo Vilafranca, quatre representants, i tots amb medalles, un or i tres bronzes pels competidors de casa nostra.

En categoria masculina de -42 kg, Guillem Ferrer, després de fer una competició impecable, es proclama campió de la seva categoria sense donar cap opció als seus rivals i puja al més alt del podi, obtenint així la primera posició i la medalla d´or.

En -42 kg masculí Victor Cabezas guanya tots els combats de la seva lligueta, arribant a semifinals, on cau amb el número 1 del ranking espanyol, i puja, així, al tercer esglaó del podi; el mateixa cas que Aaron Cabrera en -60 kg masculí, que després de guanyar la seva lligueta prèvia i els combats fins a semifinals, cau davant el judoka aragonès número 1 del ranking espanyol, obtenint així la medalla de bronze.

En categoria femenina de -57 kg Aina Ferrando aconsegueix també pujar al tercer lloc del podi, guanyant tots els combats de la seva lliga prèvia i caient a semifinals amb la número 2 del ranking espanyol, finalitzant en tercera posició .

Competició molt dura i complicada, amb diferents països convidats, com ara França, Anglaterra, Portugal. Era també la penúltima Copa d’Espanya per assolir l’objectiu d’anar al Campionat d’Espanya via copes.

D’aquesta manera els quatre judoques de l´Escola de Judo Vilafranca-Vilanova pugen a la classificació del ranking nacional de copes situant-se entre els 5 millors de tot Espanya, i a l’espera de l’última competició a Catalunya, per poder obtenir la plaça per formar part de la Selecció catalana. El combinat disputarà la fase final del Campionat d’Espanya en categoria infantil, a finals del mes d´abril.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: