Diumenge, 5 de maig de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Exposició pública les llistes del cens electoral de les eleccions del 12 de maig

Les llistes del cens estan a disposició de les persones interessades, des d’aquest dilluns i fins a l’1 d’abril, ambdós inclosos.

D’acord amb la Llei, l’Ajuntament posa a disposició de les persones interessades un servei de consulta sobre la seva inclusió en el cens, però no és permesa la realització de consultes generals de les llistes del cens. Les reclamacions per errors o per exclusió indeguda del cens es poden presentar en el mateix ajuntament. Cal aportar el DNI, el passaport o el permís de conduir i s’ha d’utilitzar un imprès normalitzat que es facilitarà gratuïtament. Al web de l’Ajuntament de Vilafranca també es podrà comprovar si una persona resident a Vilafranca és inscrita en el cens electoral i el lloc on pot exercir el dret de vot, mitjançant la introducció del seu número de DNI.
S’aconsella especialment que facin la consulta sobre la seva inclusió en el cens les persones que s’hagin empadronat a Vilafranca o que hagin modificat les dades de la seva inscripció en el padró, en el darrer any.
També es pot votar per correu, prèvia sol·licitud de forma presencial a qualsevol ficina de Correus de Vilafranca o de forma telemàtica a la pàgina web de Correus. El termini per demanar el vot per correu ja s’ha iniciat, i finalitza el dia 2 de maig, si bé és recomanable fer-ho amb una antelació suficient.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: