Divendres, 3 de maig de 2024

Ajustat triomf del Vòlei Vilafranca en una fase d’ascens trepidant

Les vilafranquines s’emportaven la victòria per 3-2 contra Les Franqueses, en la tercera jornada de la fase d’ascens a Primera Catalana. L’equip és tercer de grup, a dos punts de la primera plaça.

Moment complicat pel sénior femení verd del CV Vilafranca, amb dues baixes per lesió, i diverses jugadores amb molèsties, fet que s’està pagant car en la fase d’ascens, de la qual portem només 3 jornades. Tot i les circumstàncies, aquest dissabte s’imposaven per 3-2 a Les Franqueses al Pavelló Nou.

Després de perdre el primer set per un ajustadíssim 24 a 26, les vilafranquines responien, apuntant-se el segon amb 25 a 22. La igualtat es va mantenir al tercer i quart set. Colpejaven les visitants situant l’1-2 global, però les de casa tornaven a respondre, apuntant-se el quart set.

Al set de desempat, les vilafranquines segellaven el triomf amb un còmode marcador a favor de 15 a 8.

Amb aquesta victòria per 3 a 2, el Vòlei Vilafranca no pot sumar de 3, i s’ha de conformar amb 2 punts, que el segueixen mantenint a la lluita per l’ascens, però per primera vegada des que va començar el campionat han perdut la primera posició. Les noies d’Alba Hervàs són terceres amb 11 punts, a 2 de Sant Pere Pescador, i Sant Esteve Sesrovires, proper rival de les vilafranquines.