Divendres, 1 de març de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca
La Policia Local de Vilafranca deté dos individus que intentaven robar un cotxe

La Policia Local de Vilafranca deté dos individus que intentaven robar un cotxe

Els fets van succeir aquest diumenge cap a les 8 de vespre quan una trucada va alertar que al polígon Pous d’en Rosell hi havia uns individus forçant un vehicle.

Mobilitzades les patrulles, els agents van observar dos individus manipulant un vehicle amb la intenció d’endur-se’l arrossegant-lo amb un altre vehicle. En detectar la presència policial, un dels dos individus va fugir en un vehicle ocasionant accidentalment una col·lisió contra un dels cotxes de la policia a la carretera de Sant Martí.

Finalment, els dos individus van ser interceptats. Al conductor se’l va denunciar per possessió de marihuana i per donar positiu en drogotest i ambdós van ser detinguts per un delicte de furt d’ús de vehicle a motor. Al conductor també se l’investiga per un delicte de conducció temerària i amb pèrdua de vigència del permís de conducció.

D’altra banda, dijous passat cap a les 22.30h, agents de la Policia Local van detenir dos individus per un delicte de danys i furt de gasoil d’un camió estacionat al barri Molí d’en Rovira. Gràcies a la col·laboració ciutadana, la Policia va interceptar els dos individus a l’avinguda Barcelona. Un dels individus tenir una ordre de detenció d’un jutjat.

Finalment, la matinada de diumenge, cap a les 3.40h, la Policia Local va detenir dos individus més que havien robat a l’interior d’un vehicle estacionat al c/ Melzo, al barri de la Girada. Als dos presumptes autors del robatori se’ls van trobar diversos objectes sostrets i van ser traslladats a les dependències policials com a detinguts per un delicte de robatori amb força.

Comentaris

Fer un comentari:

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: