Dijous, 20 de juny de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca
La Policia Local assisteix dues persones ferides o malaltes als seus domicilis

La Policia Local assisteix dues persones ferides o malaltes als seus domicilis

Un era una persona adulta que no responia i estava dins el domicili i, l’altre, un menor que va patir un atac d’angoixa

La Policia Local de Vilafranca va col·laborar aquest dilluns en l’assistència a dues persones que es trobaven malaltes o ferides als seus domicilis.

En un cas, que va succeir cap a les 2 de la matinada, el Servei d’Emergències Mèdiques va sol·licitar ajut per entrar per la força a un domicili del carrer Papiol on s’havia avisat que hi ha una persona que no responia i estava dins. Gràcies a l’actuació de Bombers i Policia Local, es va poder accedir al domicili i atendre una dona, que estava conscient però amb un cop al cap, que va ser atesa pel SEM i va ser traslladada al Hospital Comarcal de l’Alt Penedès.

D’altra banda, el mateix dilluns passades les 8 de vespre, la Policia Local va rebre l’avís d’una mare que el seu fill estava patint un atac d’angoixa al seu domicili al barri de l’Espirall. Els agents es van personar al domicili i van mobilitzar una unitat del Servei d’Emergències Mèdiques per tal que pogués traslladar la persona malalta a l’ Hospital Comarcal de l’Alt Penedès.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: