Diumenge, 14 de juliol de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca
Detingut el presumpte autor de robatoris a l’interior de vehicles al Molí d’en Rovira

Detingut el presumpte autor de robatoris a l’interior de vehicles al Molí d’en Rovira

La Policia Local també va detenir un menor com a presumpte autor d’un delicte de furt d’un patinet elèctric d’un comerç de la Vila

La Policia Local de Vilafranca va detenir aquest dimecres al matí el presumpte autor de diversos robatoris amb força a l’interior de vehicles. La detenció es va produir després d’una investigació que es va iniciar dissabte 8 de juny quan la Policia Local va tenir notícia d’un robatori amb força en un vehicle estacionat al carrer de la Mare Ràfols, al barri Molí d’en Rovira. Després d’haver fet les comprovacions de danys i d’objectes sostrets i un cop recollida la denúncia de la víctima, els agents, coneixedors d’activitat delictiva en aquesta zona en diverses ocasions, van fer gestions per esbrinar alguna descripció de l’autor del fet. Es van aconseguir indicis respecte la vestimenta de l’autor del fet i finalment també la identificació completa. Des de la Policia Local es va donar l’ordre de detenció. Un cop localitzada aquest dimecres al matí, va ser detinguda i es va aconseguir recuperar objectes sostrets. No es descarta que aquesta detenció serveixi per esclarir fets similars a la mateixa zona.

La instrucció d’aquestes diligències d’investigació i de comissió de detenció són novedoses en les policies locals, i la de Vilafranca del Penedès és l’única Policia Local de la comarca que realitza aquest tipus d’atestats, atenent a la seva complexitat.

D’altra banda, dissabte passat a la tarda, la Policia Local va detenir un menor com a presumpte autor d’un delicte de furt d’un patinet elèctric d’un comerç de la Vila. El jove, que ja havia estat involucrat en el robatori d’un telèfon mòbil setmanes abans, va ser identificat i detingut poca estona després a la rambla de Nostra Senyora i el patinet elèctric va ser retornat a l’establiment d’on havia estat furtat.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: