Dimarts, 30 d'abril de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Els instituts de Vilafranca oferiran una jornada conjunta de presentació de l’ESO

Amb aquesta jornada conjunta es vol oferir una informació coordinada entre tots els centres, i facilitar l’arribada de tota la informació a les famílies interessades.

Cada curs, els centres educatius de secundària organitzen jornades de portes obertes amb l’objectiu que les famílies que han d’iniciar l’ESO puguin tenir el màxim d’informació

La gran novetat d’aquest curs és que aquestes xerrades de cursos anteriors se substitueixen per una única jornada conjunta de tots els instituts per oferir una informació coordinada i visibilitzar el treball comú. Aquesta jornada tindrà lloc el dijous 15 de febrer a l’Auditori Municipal Maria Rosa Juncosa a 2/4 de 7 de la tarda i està organitzada pels instituts de la vila, els Serveis Territorials d’Educació al Penedès i l’Oficina Municipal d’Escolarització.

Posteriorment, cada institut oferirà una jornada de portes obertes que es convertirà en una visita a les instal·lacions del centre i servirà, també, per mostrar els seus projectes més específics.

L’aforament a l’auditori municipal és limitat. Les famílies de 6è de primària que hi vulguin assistir poden recollir la seva entrada els dies 13 i 14 de febrer en horari de matí i tarda a l’Oficina Municipal d’Escolarització situada al carrer Amàlia Soler núm. 29, de Vilafranca.

Apuntar que la jornada es podrà seguir en directe per el canal de youtube de Penedès Televisió.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: