Dimecres, 24 d'abril de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

L’Institut Eugeni d’Ors posa l’accent en el Batxibac en la jornada de portes obertes

El passat dissabte l’IES Eugeni d’Ors va obrir les seves portes per als futurs estudiants d’ESO i Batxillerat.

Es van fer visites guiades al centre i xerrades informatives sobre els diferents estudis que inclou la oferta educativa de l’Eugeni.

Ja fa 3 cursos que l’institut ofereix la possibilitat de fer el Batxibac, un batxillerat bilingüe, en català i francès, amb una doble titulació que pot obrir noves possibilitats als alumnes que el cursen.

Durant la jornada de portes obertes han estat els mateixos alumnes els qui han fet de guia per als visitants.

Els estudiants de l’Eugeni han preparat diversos tallers per les jornades de portes obertes. Per exemple, un taller d’esferificacions que van treballar durant la setmana de la ciència.

L’oferta educativa del centre inclou l’Educació Secundària Obligatòria, totes les modalitats de Batxillerat excepte l’artístic i diversos Cicles Formatius de Grau mitjà i de Grau Superior, centrats sobretot en informàtica, administració i finances i logística. És centre de suport de l’Institut Obert de Catalunya i també acull la Formació d’Adults, així com cursos de català.

Avui a la tarda hi haurà les jornades de portes obertes de l’Escola Baltà Elies i de l’Institut Alt Penedès. Les últimes jornades seran el proper dijous a l’Escola Estalella i Graells i a l’Institut Nou de Vilafranca. Per saber més informació sobre els horaris es pot adreçar a la web de l’Ajuntament de Vilafranca.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: