Dijous, 18 d'abril de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

L’Escola d’Enoturisme explica el seu cicle de guia enoturístic en la jornada de portes obertes

L’Escola d’Enoturisme de Catalunya centra la seva jornada de portes obertes celebrada dissabte passat en el cicle formatiu de grau superior de Guia enoturístic.

Aquest passat dissabte, dia 23 de març, se celebrava jornada de portes obertes en aquest centre de Formació Professional, que en modalitat DUAL, imparteix a les instal·lacions de l’Enològica de Vilafranca entre altres un cicle formatiu de grau superior de guia enoturístic.

Les persones interessades en aquesta formació van poder conèixer de la mà del coordinador pedagògic, Gerard Domingo; i d’una de les docents del centre, Esther Millas, les opcions que hi ha i les particularitats del Cicle Formatiu de Grau Superior de Guia, informació i assistència turística adaptat a l’Enoturisme, en modalitat DUAL, que s’hi imparteix. Gerard Domingo.

Aquest cicle formatiu permet també als alumnes, en el segon curs, fer 1.000 hores de pràctiques remunerades en empreses, un fet que es valora com a molt positiu tant per els alumnes com per les empreses. Esther Millas, que és també sommelier i responsable d’un celler, comentava que trobar professionals formats és important.

En la jornada es va exposar les sortides professionals del cicle, i ve fer una visita a les instal·lacions i espais de formació.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: