Divendres, 10 de maig de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Divendres inestable, a l’espera d’un cap de setmana tranquil. Plourà per la Rua de Carnaval?

De nou, arrenquem el divendres amb inestabilitat, tot i que no amb massa precipitacions. T’expliquem els ets i uts de la previsió meteorològica.

Aquesta matinada ja ens ha entrat una petita línia frontal per les comarques de Ponent i Terres de l’Ebre, que han deixat ben poca cosa. Les precipitacions han arribat al Penedès deixant quatre goes, tan sols. Ara bé, al vespre, s’espera una segona línia d’inestabilitat que, en conjunt, deixarà poca cosa. Al Penedès, podem esperar entre 1 i 5 mm. Per tant, existeix la possibilitat d’alguna gotellada durant la Rua de Carnaval de Vilafranca, que no hauria de fer massa la guitza.


Previsió per aquesta tarda, serà al vespre quan les precipitacions es tornaran a reactivar.

De cara a demà, la jornada començarà amb un cel força esmorteït per capes de nuvolositat. Així mateix, no es descarta la presència d’algunes boirines o núvols baixos a l’interior del Penedès. Tot plegat, amb un ambient que serà una mica més fred que aquests darrers dies, malgrat que les temperatures es mantindran força suaus per l’època de l’any. A la tarda, s’obriran grans clarianes, amb el domini parcial del sol.


Previsió per a dissabte al matí.

A partir de diumenge, dia completament plàcid i tranquil. El sol s’imposarà arreu del país, amb uns termòmetres que tornaran a tirar clarament cap amunt. Les màximes se situaran al voltant dels 20 graus a bona part del territori.

I si donem un cop d’ull als mapes a mitjà-llarg termini, pocs canvis s’entreveuen. Ens espera una setmana tranquil·la, continuant amb la tònica d’aquest mes de febrer. Si bé, a finals de setmana podríem tenir un canvi de patró, que caldrà veure amb què es tradueix tot això.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: