Divendres, 21 de juny de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Vilafranca posa en marxa una campanya per conscienciar que no s’ha d’alimentar els coloms

La campanya està adreçada a tota la població, però posa especial atenció als bars i restaurants amb terrasses.

Amb el lema «Per la seva salut i la de tothom, no alimentis els coloms», l’Ajuntament de Vilafranca posarà en marxa una nova campanya per reduir les molèsties, la brutícia i els riscos per la salut pública que s’originen de la cria indiscriminada dels coloms que viuen a la vila.

La presentació de la campanya s’ha fet aquest dimarts en una roda de premsa a càrrec del regidor de Salut Pública, Jordi Junyent, acompanyat de la cap del servei, Núria Sanromà. En ella, el mateix Junyent ha explicat que la proliferació de coloms s’ha convertit en una de les principals preocupacions de la ciutadania de Vilafranca, i que per això inicien aquesta nova campanya, que te com objectiu la conscienciació.

La campanya està adreçada a tota la població, però posa especial atenció als bars i restaurants amb terrasses. Començarà el 17 de juny i durarà un mes i mig, fins a finals de juliol, durant el qual es visitaran 155 establiments de Vilafranca amb taules i cadires a l’aire lliure.

A banda d’aquesta campanya, la cap del servei, Núria Sanromà, també ha apuntat que l’Ajuntament de Vilafranca està portant a terme altres accions encaminades a controlar la natalitat dels coloms.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: