Diumenge, 14 d'abril de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

S’inicien les obres de reurbanització i millora de les voreres de l’avinguda de Catalunya

Les voreres van des de l’Era Enrajolada fins a la rotonda del Pla del Diable i tenen una amplada de 11,35 metres i una superfície total de 3.996,77 m2.

L’obra s’executarà per fases amb una durada total de 6 mesos. Durant la primera fase que s’inicia la setmana vinent, es veurà afectat el carril del lateral del parc de Sant Julià, que quedarà tallat al trànsit dues setmanes.
Els treballs suposen la renovació integral del paviment, amb un augment de la superfície naturalitzada i permeable amb la incorporació de parterres. També es millorarà la connexió dels vianants i les bicicletes cap a la zona esportiva i es reorganitzarà i augmentarà el mobiliari urbà.
Pel que fa a l’enllumenat públic, es millorarà l’eficiència energètica mitjançant la instal·lació de lluminàries tipus led. També es renovarà la xarxa d’abastament d’aigua. El pressupost total de l’actuació és de 732.000€.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: