Diumenge, 2 d'Abril de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Raimundo Amador serà el concert sorpresa de les Festes de Sant Raimon

Les festes d’hivern de Vilafranca constaran de 23 actes repartits en 2 caps de setmana, del 14 al 23 de gener i 7 dies d’activitats.

Aquest dimarts es van presentar els actes de les Festes de Sant Raimon amb la presència del regidor de Cultura, Ricard Rafecas i de diversos membres de l’Agrupació de Raimons. Les festes d’hivern de Vilafranca constaran de 23 actes repartits en 2 caps de setmana, del 14 al 23 de gener i 7 dies d’activitats. 19 d’aquests actes seran gratuïts i tan sols hi haurà preus populars en el concert de l’Escola Municipal de Música en format de taquilla inversa, una obra de teatre amateur, el Raimons Festival concert amb diversos grups del panorama català actual i en el concert sorpresa de darrera hora amb el reconegut guitarrista Raimundo Amador el dia 28 de gener. Raimon Bové va explicar que l’oportunitat de portar-lo els va sorgir a la primavera i no la van desaprofitar.

Els actes començaran divendres 14 de gener amb un castell de focs i el Sopar del Bitllet. El dia 15 com a acte més destacat hi ha al Raimons Festival amb la presència de Els Pets, Buhos, Suu i Massa. El 21 es farà el Tast Raïmon i les Vesprades dels Raimons, entre molts altres actes.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: