Dimarts, 30 d'abril de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Les obres de l’Ateneu de Sant Sadurní ja estan a la seva fase final

Es farà el lliurament en unes 3 setmanes.

Divendres l’alcalde, Pere Vernet, acompanyat de la regidora d’Esports, Arantxa Molina; la d’Acció Social, Meritxell Borràs; la d’Administració General i Cultura, Marta Castellví i de diversos tècnics de l’Ajuntament van fer una visita a les obres de remodelació de la Casa dels Avis, de la pista exterior de l’Ateneu i del camp de futbol municipal.
Durant la trobada es va repassar l’evolució dels treballs que s’han dut a terme aquestes darreres setmanes, així com la planificació i calendari de l’actuació.
La Casa dels Avis ja té executat el 20% de l’obra, la part més complexa i lenta sobretot d’enderroc, que correspon a la primera fase. Passat festes es començarà la segona fase, que segons els tècnics municipals és més ràpida i senzilla d’executar. Es construeixen els futurs vestidors i dependències per al personal del centre, que s’ubiquen a l’antic Hospital. Tambe la instal·lació d’un segon ascensor, que reforçarà l’accessibilitat i els circuits interns de mobilitat.
D’altra banda l’alcalde va explicar que les obres de l’exterior de l’Ateneu ja estan a la seva fase final i que es farà el lliurament de l’obra en unes tres o quatre setmanes. S’ha fet un arranjament de la pista exterior i alhora s’ha millorat diversos espais del voltant. També s’ha aprofitat per eixamplar el carrer Josep Rovira. Pel que fa a les obres del camp de futbol, Vernet va explicar que malgrat els problemes que han anat sorgint, en el termini de tres o quatre mesos s’acabarà la part de vestuaris i grades. S’opta per una entrega parcial dels vestidors i després es licitarà de nou la resta de l’obra.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: