Dissabte, 2 de març de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

La Policia Local practica 3 detencions el cap de setmana

Una persona va ser detinguda per un delicte contra la salut pública, enxampada quan feia venda de marihuana a la plaça de Lluís Via de Vilafranca.

Els fets van succeir divendres a la tarda, quan agents de la Policia Local van identificar el venedor, amb diverses denuncies per tinença d’estupefaents, que va ser detingut.
El cap de setmana la Policia Local va cursar dues detencions més, una al carrer Mestre Josep Recasens, on va ser detingut un home per agressió a la seva parella, i una segona a la plaça de l’Estació, on es va intervenir gènere esportiu robat i es va detenir una persona per falta de respecte a l’autoritat, recollida a l’ordenança municipal de Civisme.
La Policia Local també va realitzar diverses actuacions de control de mobilitat amb resultat d’una denúncia per infracció d’ITV caducada. El propietari del vehicle no disposava de permís de conduir vigent i un familiar es va fer càrrec del vehicle. Els fets van succeir dissabte i s’ha demanat la visualització d’imatges de les càmeres de seguretat per confirmar si l’home conduïa el vehicle i instruir atestat de trànsit per pèrdua de vigència del permís de conduir.
D’altra banda, diumenge la Policia Local va practicar prova d’alcoholèmia al conductor d’un vehicle accidentat, amb resultat de 0,44 mg/l d’alcohol en aire expirat. Es va instruir atestat per conduir un vehicle sota els efectes de l’alcohol amb resultat d’accident i el vehicle es va retirar de la via pública.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: