Diumenge, 3 de març de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca
Joan Vich és el nou cap de la Policia Local de Vilafranca

Joan Vich és el nou cap de la Policia Local de Vilafranca

Fins ara sots inspector, pren el relleu d’Albert Romero que ha marxat en comissió de servei a un altre municipi.

El fins ara sotsinspector de la Policia Local de Vilafranca, Joan Vich, és el nou responsable del cos policial municipal, prenent el relleu d’Albert Romero, en comissió de serveis a un altre municipi per exercir de cap policial.

Joan Vich ha exercit bona part de la seva trajectòria professional a Vilafranca, on es va incorporar com a agent policial, després va ser nomenat caporal i sergent i en els darrers anys ha estat el sotsinspector de la policia municipal. El regidor de Seguretat ciutadana, Ramon Zaballa, ha mostrat la seva confiança al nou cap de la Policia Local, destacant la seva implicació i formació.

El nou cap de la Policia Local explica que el nou càrrec és un repte personal. Vich ha parlat de la transparència com a prioritat i la implicació en el projecte d’alcaldia de proximitat, perquè penso que és important que responguem i aportem feedback a les crides dels veïns i veïnes.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: