Dilluns, 13 de maig de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca
El temps de Cap d’Any: el 2023 s’acomiada amb bonança, a l’espera de canvis a inicis del 2024

El temps de Cap d’Any: el 2023 s’acomiada amb bonança, a l’espera de canvis a inicis del 2024

La Nit de Cap d’Any serà suau i estable, amb temperatures més altes del que tocaria per l’època de l’any.

L’any 2023 diu adéu amb estabilitat i unes temperatures força altes per l’època. Tot i que l’anticicló ja tendeix a afeblir-se, les precipitacions encara no arriben, malgrat el cel ennuvolat que hem mantingut aquestes darreres jornades.

Com hem anat dient, aquest any ens ha deixat una de les sequeres més destacables de la història i uns valors extremadament desorbitats, que han deixat prop de 40 graus en més d’una ocasió durant l’estiu.

Campanades amb nuvolositat, però suavitat

Després d’un dissabte mig assolellat, el diumenge tornarà a estar marcat per les nuvolades. La Nit de Cap d’Any serà suau, o amb una fresca relativa, però el cel romandrà entelat per capes de núvols, que podrien ser denses i accentuar la sensació de fredor. No obstant això, el dia de Cap d’Any serà més assolellat. Malgrat que durant el matí els núvols persistiran, de cara a la tarda l’ambient serà més suau i amb més domini del sol.

Vegeu el mapa de previsió per a la Nit de Cap d’Any

L’Any Nou també vindrà amb temperatures altes, en especial de cara a dimecres, quan podrien fregar els 20 graus de màxima a les hores centrals del dia.

Uns Reis que vindran amb possibles precipitacions

Si allarguem una mica la vista, els mapes ens mostres una situació una mica esperançadora pels volts del dia de Reis. Tot i que encara és massa aviat per anunciar res, a hores d’ara l’inici del 2024 vindria amb algunes precipitacions i una mica de neu al Pirineu.

Vegeu el mapa isobàric

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: