Divendres, 19 d'abril de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

El Quinto de La Gueralda i el ball al Casal, actes multitudinaris del Nadal a Vilafranca

Aquestes dues iniciatives apleguen centenars de persones any rere any després del dinar de Nadal.

El Casal Popular de Vilafranca ha tornat a viure una edició multitudinària del Quinto de Nadal. Amb més de 900 obsequis de 230 col·laboradors, el Quinto ha comptat amb la participació de centenars i centenars de persones. El Quinto torna el dia 6 de gener a les 19h.

D’altra banda, el teatre del Casal ha tornat a acollir el dia de Nadal l’actuació de La Principal de La Bisbal. Amb aquest 2023, la prestigiosa formació ja fa 38 anys que, de forma ininterrompuda celebra el Nadal amb la gent de Vilafranca i la resta de l’Alt Penedès.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: