Dijous, 2 de maig de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

El dissenyador vilafranquí Joan Brull ha creat la imatge de la Festa Major del 2024

Imma Badell, Josep Maria Feliu, Imma Galofrè, Arnau Martí i Iris Serra han presentat una imatge gràfica que s’inspira en la tronada i el pop art, creada per el dissenyador vilafranquí Joan Brull

Els administradors i les administradores de la Festa Major 2024 han anunciat, aquest dimarts al vespre en un acte obert a tothom a l’Agrícol, les persones encarregades del disseny i de comunicació de la Festa Major 2024.

D’una banda, el vilafranquí Joan Brull és el dissenyador d’aquesta edició i, d’altra banda, l’empresa vilafranquina La Fatxenda, repeteix com a responsable de la comunicació de la festa.

Segons Brull, la imatges és una fusió d’una explosió vibrant que representa l’energia de la festa a partir d’un element simbòlic com és la pirotècnia, amb elements del pop art, que celebra l’ordinari i el popular. La imatge gràfica base consisteix en una explosió que simbolitza l’esclat d’emocions i experiències que és la Festa Major amb un logotip tipogràfic amb volumetria que destaca al centre.

A més, l’eslògan d’enguany és ‘Explosiva!’, un adjectiu que encapsula perfectament l’essència del disseny i l’esperit de la Festa Major: una celebració plena d’energia, color i vida.

En el transcurs de l’acte també s’ha presentat una de les primeres aplicacions del disseny d’enguany: una dessuadora que es vendrà a un preu de 30€ a l’estand de la Fira del Gall i també a la parada que muntaran davant del local el pròxim dissabte 23 de desembre.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: