Dilluns, 5 de juny de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Els administradors han presentat la samarreta i el marxandatge de la FM 2020

Hi haurà un únic model per a adults, no han fet mascaretes, i han preparat una samarreta per a infants que mostra la imatge del drac i l’àliga.

El claustre de Sant Francesc ha acollit la presentació per part dels administradors de la Festa Major de Vilafranca de les samarretes i el marxandatge que posen a la venda enguany.
En l’actual situació, els administradors van acabar decidint fer una única samarreta per adults mantenint el lema ‘Irrepetible’. Com explica Joan Brull, de MMMM Studio, han hagut de descartar alguns objectes i propostes per facilitar-ne la producció.
Núria Rovira, una de les administradores, comentava que de sortida hi havia tres propostes de samarreta d’adult, però que finalment només hi haurà un model. Apuntava també que no han fet mascaretes, però sí una bossa per portar-les, una samarreta infantil molt divertida.
L’acte de presentació va comptar també amb la presència del Ball d’En Serrallonga, ja que els administradors van aprofitar per tal de fer de nou la presentació de la figura del bandoler que s’ha incorporat enguany al marxandatge de la Festa Major.
Els administradors posaran aquest material a la venda en la parada que tindran els dissabtes davant del seu local a la plaça de la Vila dins del mercat setmanal. Els administradors estant treballant també per posar en marxa una botiga virtual per vendre a través de la xarxa.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: