Divendres, 1 de desembre de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca
Vilafranca Sardanista organitza la Diada del Soci amb missa i concert a Santa Maria

Vilafranca Sardanista organitza la Diada del Soci amb missa i concert a Santa Maria

La tradicional Diada del Soci de l’entitat sardanista de Vilafranca servirà per estrenar una sardana composta especialment per a l’ocasió.

El proper diumenge 26 de novembre Vilafranca Sardanista celebra un any més la seva Diada del Soci a la Basílica de Santa Maria amb una missa del sardanista, en el decurs de la qual es farà la tradicional ofrena ballant una sardana. Enguany anirà a càrrec dels alumnes de l’escola ‘Visca’ de la Societat Principal el Casal de Vilafranca.

En acabar la missa se oferirà un concert de música per a cobla a càrrec de la cobla Reus Jove. Durant el transcurs del concert s’estrenarà una sardana composta especialment per a l’ocasió del mestre i director musical Jordi Leon, i dedicada a una persona que ha fet molt per la sardana a Vilafranca.

Es tracta d’un acte està obert a tothom.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: