Divendres, 1 de desembre de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Vilafranca Activa es presentarà al sector comercial i professional del barri del Poble Nou

Tindrà lloc el proper dijous a dos quarts de nou del vespre al local de l’Associació de Veïns al carrer Tossa de Mar, 13 baixos.

El passat dia 23 d’octubre al Vinseum de Vilafranca, els responsables de les associacions de comerciants, Centre Vila i Comerciants de la Girada, varen anunciar la seva fusió i la creació d’una nova associació de comerciants i professionals amb el nom de Vilafranca Activa, que es vol obrir a tot el teixit de la Vila.
L’objectiu és tornar a posar el comerç a l’alçada que Vilafranca i la comarca necessita.
L’Associació de Veïns del Poble Nou, en la seva línia de col·laborar al màxim en tot allò que representi una millora per els col·lectius del barri, es va posar a disposició de la nova entitat a fi i efecte de potenciar la seva acció i gestió al teixit comercial i professional del Poble Nou.
Per aquest motiu han organitzat la presentació al barri de la nova associació Vilafranca Activa, que tindrà lloc el proper dijous a dos quarts de nou del vespre al local de l’Associació de Veïns al carrer Tossa de Mar, 13 baixos.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: