Dimecres, 29 de novembre de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Santa Margarida i els Monjos ja ha obert les noves pistes de pàdel

L’acte d’inauguració es va dur a terme dissabte al matí, i va comptar amb una exhibició de partides de joc inclusiu, a càrrec de Miquel Martí.

El projecte ha permès la construcció de dues pistes situades al recinte del pavelló municipal de l’avinguda de Cal Rubió i els treballs de preparació dels serveis per a una futura tercera instal·lació. Les pistes s’han perimetrat amb una estructura de vidre i amb xarxes especialment demanades pel cos d’Agents Rurals de la Generalitat de Catalunya a fi d’evitar l’impacte d’aus contra la tanca transparent.

Aquesta iniciativa és gairebé pionera a la comarca i es farà extensiva a partir d’ara a les diferents instal·lacions per a la pràctica d’aquest esport.
Les obres de les pistes de pàdel han tingut un cost aproximat de 150.000 euros, finançats amb fons propis, i han comportat la reordenació de l’espai i el canvi d’ubicació de la pista de volei sorra, que s’ha ampliat i s’ha situat en un altre àrea del mateix recinte.
Les pistes obren al públic de dilluns a diumenge, de dos quarts de deu del matí a dues i de dos quarts de quatre de la tarda a dos quarts de deu de la nit. La reserva de pistes es pot fer a través d’un aplicatiu per a IOS o Android.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: