Dijous, 22 de febrer de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Protestes dels treballadors de la sanitat pública

Treballadors del CAP s’han manifestat per reivindicar a la Generalitat millores laborals com les que han tingut els metges.

Convocats per el sindicat CATAC prop d’uns quaranta treballadores i treballadors del CAP de Vilafranca s’han concentrat aquest migdia davant de l’ambulatori de la Plaça Penedès per denunciar que no se’ls ha tingut en compte en la negociació del conveni laboral signat recentment. Els manifestants han proferit alguns crits i xiulets per fer sentir la seva veu.
Consideren que els sindicats signants de l’acord, Metges de Catalunya, SATSE, CCOO i UGT, només han negociat millores tangibles per al col·lectiu mèdic menystenint a la resta de professions que treballen a la sanitat pública i que cada cop es troben més precaritzades.

Els treballadors no descarten convocar una vaga més endavant.

CAP

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: