Diumenge, 3 de març de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

La CUP centra els pressupostos en la participació ciutadana, habitatge i equipaments públics

Els cupaires aposten perquè els pressupostos tinguin una clara connotació feminista.

La CUP Vilafranca centra els eixos principals de la seva proposta de pressupostos pel 2024 en la participació ciutadana, l’habitatge, els equipaments públics i el feminisme. La portaveu Marta Soler ha defensat que cal elaborar uns pressupostos més justos socialment dels que ha tingut fins ara Vilafranca.

Per altra banda, des de la CUP fan una aposta ferma perquè es destinin 2 milions d’euros a polítiques actives per l’habitatge, adquirint pisos per a lloguer social i d’emergència. Una altra de les qüestions a abordar és l’elaboració d’un Pla d’Equipaments Públics. Des de la formació també aposten pel replantejament del Mercat de la Carn, així com estudiar els usos de l’Antic Hospital.

Tanmateix, una de les mesures que proposa la CUP per pal·liar les pujades de preu és la millora de la recollida selectiva de la brossa, apostant pel model Porta a Porta. Uns pressupostos que per la formació han de tenir una transversalitat feminista.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: