Dissabte, 24 de febrer de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca
Jornada sobre la formació professional dual a la Cambra

Jornada sobre la formació professional dual a la Cambra

Les Cambres de Comerç de Barcelona a l’Alt Penedès i al Garraf organitzen una jornada dedicada a promoure els beneficis de la Formació Professional Dual.

La jornada, que tindrà lloc dimecres a les 9h a la seu de la Cambra a Vilafranca, inclourà una taula rodona que comptarà amb la participació de representants de les empreses Gedia, Família Torres, Electrònica Güell i la Fundació Redós de Sant Josep i Sant Pere. Durant el debat, els participants intercanviaran punts de vista sobre aquesta modalitat formativa i compartiran les seves experiències per animar els assistents a descobrir els avantatges d’implementar-la.

Aquesta iniciativa compta amb el suport del Ministeri de Treball i Economia Social i la Cámara de Comercio de España, amb la col·laboració del Departament d’Educació de la Generalitat de Catalunya i la Formació Professional Dual a l’Empresa.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: