Dissabte, 2 de desembre de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca
Francisco Romero visitarà el Poble Nou continuant el projecte Alcaldia de proximitat

Francisco Romero visitarà el Poble Nou continuant el projecte Alcaldia de proximitat

Després de visitar ja els barris de la Girada i el Molí d’en Rovira, la propera setmana és el torn del Poble Nou. El següent barri que visitarà serà l’Espirall entre el 8 i l’11 de gener propers.

L’alcalde de Vilafranca, Francisco Romero, continua la setmana vinent el projecte d’alcaldia de proximitat visitant el barri del Poble Nou. Després de les visites realitzades a la Girada i el Molí d’en Rovira, amb valoracions molt positives, l’alcalde serà al barri del Poble Nou les tardes des de dilluns 27 fins al dijous 30 de novembre, on estarà acompanyat per membres de l’equip de govern i de l’equip tècnic municipal. L’objectiu és acostar la política municipal a la ciutadania, treballar amb el veïnat la definició de millora de cada barri a partir d’una comunicació estreta i fluïda, copsar les problemàtiques i necessitats del barri així com rebre propostes i suggeriments de primera mà.

Les visites de l’alcalde als barris comprenen trobades de petit i mitjà format amb persones o grups que ho hagin sol·licitat, una reunió amb la junta de l’Associació Veïnal del barri, visites a establiments del barri i equipaments i trobades temàtiques obertes a tot el veïnat.

Aquestes trobades temàtiques tindran lloc dimarts 28 de novembre sobre Propostes de millora i Seguretat i convivència, i dimecres 29 de novembre sobre Propostes de millora i Espai públic. Les dues trobades tindran lloc a les 7 de la tarda a l’Associació Veïnal del Poble Nou.

D’altra banda, qui ho desitgi podrà fer un cafè individual o en grup amb l’alcalde. En aquest cas cal enviar un WhatsApp al número 600464238.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: