Diumenge, 28 d'abril de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Els usuaris del bus de Vilafranca a Barcelona continuen patint cues i retards

Aquest dimecres, eren quarts de nou del vespre quan a la parada de la Diagonal de Barcelona s’acumulava una llarga cua d’usuaris que portaven més de mitja hora esperant el bus de tornada a Vilafranca.

En aquest cas sembla que el problema de retards va ser motivat per un accident que va col·lapsar l’autopista, però és usuaris es queixen de manca d’informació i de diferents casos on el servei no s’està complint. D’altra banda el Consell Comarcal recorda que des del mes de setembre, l’Oficina Comarcal de Consum està atenent i gestionant queixes i denúncies de les persones usuàries del servei de transport d’autobús de Vilafranca a Barcelona. Les queixes i denúncies fan referència als freqüents endarreriments i anul·lacions de servei i a l’escassedat d’oferta en les hores puntes, principalment de 6 a 8 del matí. L’Oficina Comarcal de Consum ha traslladat aquestes queixes i denúncies a la Direcció General de Transports de la Generalitat de Catalunya i ha compartit la problemàtica amb l’Agència Catalana del Consum.
Des de l’Oficina Comarcal de Consum s’informa que les persones usuàries poden reclamar a l’empresa concessionària la devolució de l’import del bitllet per manca o retard en la prestació dels serveis.

Bus

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: