Dijous, 2 de maig de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca
El projecte ‘Perspectives’ del Teatre Lliure, arriba a Cal Bolet

El projecte ‘Perspectives’ del Teatre Lliure, arriba a Cal Bolet

Alumnat d’ESO, Batxillerat, PFI d’alguns centres educatius, i membres d’una entitat social de Vilafranca, assistiran a la representació de l’espectacle Tot el que passarà a partir d’ara

La producció està protagonitzada pel jove actor català Nil Cardoner. L’espectacle es podrà veure el proper divendres 17 de novembre, a Cal Bolet, i forma part del projecte Perspectives que impulsa el Teatre Lliure juntament amb la Diputació de Barcelona. Les Perspectives són paquets d’activitats, que inclouen produccions escèniques, acompanyades d’experiències culturals i educatives contextualitzades fora dels escenaris.

Des del Servei de Cultura de l’Ajuntament de Vilafranca s’ha optat per treballar amb els centres la Perspectiva social, un paquet de tres activitats amb compromís social que inclou el visionat de l’espectacle amb un col·loqui post-funció amb el protagonista i la directora Glòria Balañà.

Un dia abans de la funció, alumnat del Batxillerat artístic de l’IES Milà i Fontanals, amb la col·laboració del Departament de Continguts del Teatre Lliure, realitzarà una activitat del racó digital Cosmos, un espai virtual que mostra tot el material que ha inspirat la creació de la producció escènica.

D’altra banda, el projecte Perspectives inclou una activitat oberta a tothom: La Taula, una xerrada oberta a tothom que es durà a terme el dimarts 14 de novembre, a les 7 de la tarda, a l’Escorxador que tractarà sobre Abraçar la mort per entendre la vida que compta amb la col·laboració de la terapeuta en dol Anna Cuixeras.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: