Divendres, 26 d'abril de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca
El Teatre Lliure serà a Vilafranca amb el projecte ‘Perspectives’

El Teatre Lliure serà a Vilafranca amb el projecte ‘Perspectives’

Els serveis de Cultura i de Joventut de l’Ajuntament de Vilafranca s’han adherit al projecte ‘Perspectives’ del Teatre Lliure.

Es tracta d’una prova pilot que compta amb el suport de la Diputació de Barcelona per apropar el Lliure a altres municipis. La finalitat és «col·laborar a crear experiències artístiques, culturals i educatives molt més complertes i en format paquet».

L’activitat consta de tres pilars.

D’una banda, una representació teatral, que en aquest cas serà l’obra ‘Síndrome de gel’, amb dramatúrgia de Mohamad Bitari i Clàudia Cedó, i idea i direcció Xicu Masó. La funció serà el dijous 27 d’octubre, a les 12h, al Teatre Cal Bolet i és una activitat oberta on 300 alumnes de tres instituts de Vilafranca hi participen.

D’altra banda, s’ha programat l’activitat cultural ‘Cosmos més vermut’, un vermut amb la companyia artística per parlar sobre les referències de l’obra escènica que es presenta. ‘Cosmos’ és un nou panell digital col·laboratiu obert al públic a la web del Lliure que mostra tot el material que ha inspirat la creació d’una producció pròpia, per tal de poder-nos endinsar amb profunditat en la seva cosmologia. L’acte estarà conduït per Carlos Olivares i tindrà lloc el dimarts 25 d’octubre a les 11h a l’Escorxador, amb la participació d’una trentena d’alumnes d’arts escèniques de l’Institut Milà i Fontanals.

Finalment, l’espai jove La Nau acollirà l’activitat cultural ‘Taula de migració i diversitat sexual’, els dimarts 4 de novembre, a les 18h. Una activitat oberta a tot el públic jove.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: