Dimecres, 29 de novembre de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

El músic vilafranquí Josep M. Martí Duran tocarà guitarres històriques al Museu de la Música

El concert forma part del cicle de guitarres dins les primeres Jornades d’Organologia que celebra el Museu de la Música.

La guitarra dels lleons va ser construïda a Toledo entre el 1650 i el 1700. La guitarra italiana data del segle XVII i va ser construïda a Venècia. Són dues peces emblemàtiques del Museu de la Música de Barcelona que ara surten de la vitrina per protagonitzar un concert a les mans del músic vilafranquí Josep M. Martí Duran. El concert forma part del cicle de guitarres dins les primeres Jornades d’Organologia que celebra el Museu de la Música.

Josep M. Martí Duran treballa com a músic de corda polsada amb els principals grups especialitzats en música antiga de l’actualitat, com Le Concert des Nations i Hespèrion XXI, L’Arpeggiata, Cafe Zimmermann, Los Músicos de Su Alteza o La Terza Prattica.

El projecte que presenta parteix de l’origen històric de la guitarra, amb un recorregut pels diversos universos sonors presents a la col·lecció de guitarres històriques del centre.
El concert tindrà lloc aquest dijous a les 20h al Museu de la Música. Més informació.

Imatge: Museu de la Música

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: