Dissabte, 4 de maig de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

El dia de la prematuritat vol remarcar la importància de l’especialització de les professionals

El 17 de novembre es recorda els infants que han nascut de manera prematura i es posa en valor la necessitat de continuar millorant i professionalitzant l’atenció que han de rebre durant mesos.

Amb motiu d’aquesta celebració, la Societat Española de Enfermeria Neonatal (SEEN), ha fet públic un comunicat en que destaquen la importància que el col·lectiu sanitari es formi i s’especialitzi en l’atenció als infants neonatals. La penedesenca Leticia Bazo és infermera especialista en pediatria i presidenta de la SEEN, i també docent a la Facultat d’Infermeria de la URV a Vilafranca. Ella explica que cal recordar que els infants prematurs han d’estar durant setmanes o mesos ingressats a l’hospital, i que tant ells com les seves famílies necessiten una atenció específica.

Bazo, acompanyada de la infermera pediàtrica assistencial i comunitària, Alma Alaminos, volien recordar aquesta data i també el fet que de manera majoritària aquests infants prematurs a partir dels dos anys tenen ja un desenvolupament normal.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: