Dijous, 18 de juliol de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca
El Consorci Sanitari Alt Penedès-Garraf ha celebrat la seva ‘I Jornada de Recerca’

El Consorci Sanitari Alt Penedès-Garraf ha celebrat la seva ‘I Jornada de Recerca’

La jornada va servir també per atorgar el guardó als guanyadors de la segona edició del Premi de Recerca del Consorci Sanitari de l’Alt Penedès-Garraf.

El Consorci Sanitari Alt Penedès-Garraf va celebrar dimecres la ‘I Jornada de Recerca’, amb l’objectiu de donar visibilitat a les investigacions que els professionals de l’entitat estan duent a terme. L’acte va tenir lloc a la Sala d’Actes de l’Hospital Residència Sant Camil.

A la jornada es van presentar 40 pòsters de projectes de recerca que s’han treballat fins ara, impulsats i coordinats per professionals de l’entitat, de diferents especialitats. Durant l’acte, 5 professionals van fer una ponència dels seus projectes d’investigació.

Durant la jornada va tenir lloc l’entrega del guardó als autors del projecte guanyador de la II edició del Premi de Recerca del CSAPG. En aquest va ser per el Doctor David Benaiges, cap de Servei d’Endocrinologia, i Laia Fontané, nutricionista, per l’estudi ‘Validació i factibilitat dels criteris GLIM en pacients hospitalitzats per patologia mèdica aguda’.

El guardó, patrocinat per la Fundació Sant Antoni Abat, està dotat amb un premi de 2.000 euros.

Amb aquest guardó s’ha volgut premiar la iniciativa i l’excel·lència dels professionals del CSAPG que han dedicat temps a la generació de projectes de recerca de qualitat.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: