Dimecres, 6 de desembre de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca
Arriba la 7èna Caminada Solidària organitzada pel CSAPG en el marc de La Marató de TV3

Arriba la 7èna Caminada Solidària organitzada pel CSAPG en el marc de La Marató de TV3

L’activitat enguany se centra en parlar de la salut sexual i reproductiva, que protagonitza l’edició d’aquest 2023 de la Marató de TV3, i es faran dues capsules informatives un cop s’arribi al final.

El diumenge 26 de novembre tindrà lloc la 7a edició de la Caminada Solidària i saludable per la salut sexual i reproductiva, organitzada pel Consorci Sanitari Alt Penedès-Garraf (CSAPG), en el marc de La Marató de TV3 i amb la col·laboració de l’Ajuntament de Vilafranca, empreses de la comarca, proveïdors del CSAPG i un grup musical del territori.

L’activitat s’iniciarà a 2/4 d’11 del matí a l’espai exterior de l’entrada principal de l’hospital i finalitzarà a la muntanya de Sant Pau de Vilafranca. Un cop allà, sobre les 12 del migdia es realitzaran dues píndoles informatives en relació al tema de La Marató d’enguany per part de professionals del CSAPG.

La Caminada s’organitza amb l’objectiu d’augmentar el marcador de La Marató de Tv3, per això es demana una inscripció solidària d’un mínim de 5€.

Per tal de preveure el nombre de participants, es recomana fer una preinscripció al correu electrònic indicant el nom dels participants.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: