Dilluns, 27 de maig de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Torna la caminada solidària per la salut cardiovascular després de dos anys de pandèmia

Diumenge tenia lloc la 6a edició de la Caminada Solidària Saludable per la Salut Cardiovascular en el marc de La Marató de TV3, després de dos anys sense per la pandèmia.

L’esdeveniment s’iniciava a l’espai exterior de l’entrada principal de l’hospital i finalitzava a la muntanya de Sant Pau de Vilafranca. El gerent de l’Hospital, Josep Lluís Ibáñez, parlava de la importància de treure l’hospital a fora, a la comunitat.

Un cop a Sant Pau es van realitzar dues xerrades per part de professionals del Consorci Sanitari Alt Penedès-Garraf. Una xerrada sobre Hàbits de salut cardiovascular per a la prevenció del desenvolupament de malalties cardiovasculars a càrrec del Doctor Adolf Descalzi, Cardiòleg de l’Hospital i una segona xerrada sobre La importància de saber primers auxilis i saber fer una reanimació cardiopulmonar, a càrrec de Montse Olivella, infermera referent de suport vital a l’Hospital de Vilafranca. El doctor Descalzi explicava que l’estil de vida està directament relacionat amb la prevenció de les malalties cardiovasculars.

A banda de les xerrades, l’esdeveniment va estar amenitzat amb la música de la parella musical Noelia i Kim.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: