Dissabte, 2 de març de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Amnistia Internacional Penedès commemora els 75 anys de la Declaració dels Drets Humans

Adolfo López, expresident d’Amnistia Internacional Espanya, i John Carlin, periodista i escriptor, han ofert una xerrada al Vinseum.

En el marc del 75è aniversari de la Declaració Universal dels Drets Humans, l’auditori del Vinseum ha acollit una conversa entre l’expresident d’Amnistia Internacional Espanya, Adolfo López i el periodista i escriptor John Carlin, que entre 1989 i 1995, va treballar com a corresponsal polític a Sud Àfrica durant els últims anys d’apartheid, on va forjar una bona relació personal amb l’expresident Nelson Mandela.

Durant la conversa entre les dues figures s’ha remarcat la importància de la carta magna dels drets humans, un document base per la humanitat que ha servit, assegura Adolfo López, perquè els drets humans no depenguin exclusivament dels estats i les seves respectives ideologies.

L’acte, que ha rebut una bona assistència, amb públic fins i tot d’altres països com el Regne Unit, ha finalitzat amb una actuació del Trio Alboni de l’Escola Municipal de Música Dolors Calvet.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: