Dimecres, 29 de novembre de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

S’organitza un acte amb música i paella per recaptar fons pels Premis Mònica Hill

Tindrà lloc el dissabte 21 d’octubre, al local dels Falcons de Vilafranca.

El dissabte 21 d’octubre, al local dels Falcons de Vilafranca, el col·lectiu Imprescindibles i el Col·lectiu Ecologista Bosc Verd, fan un acte amb el títol de Música i Paella, per recaptar fons econòmics pels Premis Mònica Hill.
L’acte s’iniciarà a les 12 del migdia, al pati del local dels Falcons, amenitzat amb música en català i un vermut amb begudes i pica-pica, tot seguit a les dues del migdia serviran la paella de carn o de verdures i dinaran a l’interior del local dels Falcons. El preu del dinar és de 13 € i es poden comprar els tiquets a la botiga de Vilafranca, Foto Penedès, al carrer Santa Maria o el mateix dia o també es pot reservar els tiquets al correu electrònic , les places pel dinar són limitades.

Qui no pugui venir al vermut o al dinar, pot col·laborar amb els premis mitjançant la fila zero, fent un bizum al telèfon 626-743-385 i posant el nom de la persona que col·labora econòmicament.

Des de l’organització volen agrair la col·laboració de Foto Penedès, Fleca Parés, l’Ajuntament de Vilafranca, els Falcons , El GER de Ribes, Sarau i festa i a totes les persones que col·laboren econòmicament amb els premis.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: