Dijous, 22 de febrer de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

El Sindicat de Llogateres guanya els premis Mònica Hill

També va haver-hi un accèssit per als escoltes de la Canadenca

Divendres es va celebrar al consell comarcal de l’Alt Penedès la primera edició dels premis Mònica Hill, que es van entregar al Sindicat de Llogateres i també va haver-hi un accèssit per als escoltes de la Canadenca. Els premis formen part del projecte Imprescindibles, una manera de continuar amb el llegat de la que era regidora d’ERC a Vilafranca i que va morir el maig del 2021. Ho explica Núria Pérez

Imprescindibles compta amb el suport del Col·lectiu Ecologista Bosc Verd i busca també el compromís i col·laboració de les institucions. Als primers premis Mònica Hill s’hi van presentar set projectes de diferents entitats i col·lectius de l’Alt Penedès.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: