Divendres, 1 de desembre de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca
L’Ajuntament de Vilafranca lliura ampolles reomplibles per als voluntaris de l’ADF La Carrerada

L’Ajuntament de Vilafranca lliura ampolles reomplibles per als voluntaris de l’ADF La Carrerada

L’Ajuntament ha lliurat cantimplores personals i reutilitzables als voluntaris per tal que puguin substituir les ampolles d’aigua d’un sol ús i així avançar en l’eliminació dels residus plàstics.

Les actuacions que realitzen els voluntaris de l’ADF requereixen de molta hidratació ja que treballen en ambients molt calorosos i amb els equips de protecció posats. Fins ara, utilitzaven ampolles de 1,5 litres de plàstic no reutilitzable, i a partir d’ara utilitzaran aquestes ampolles de 750 ml i d’1 litre, d’acer inoxidable 100% reciclat i tèrmiques, que mantenen l’aigua fresca durant tota la jornada.

Aquestes ampolles se sumen a les que s’han donat als treballadors de la Policia Local i de la Unitat de Serveis, ja que fan gran part de la jornada a l’exterior i també requereixen hidratar-se sovint. L’actuació forma part de la campanya ‘Reomple, Reutilitza i Redueix’, que té el suport de l’Agència de Residus de Catalunya.

El lliurament d’aquestes ampolles a l’ADF vol ser també una mostra d’agraïment a la tasca que els voluntaris porten a terme durant tot l’any. Miquel Medialdea, regidor de Transició Ecològica, remarca que els voluntaris de l’ADF no només donen suport als bombers en les tasques d’extinció dels incendis del nostre entorn durant el període de més calor i amb més risc d’incendi, sinó que també col·laboren en el reg de zones forestals municipals i duen a terme nombrosos actes de sensibilització ambiental.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: