Diumenge, 25 de febrer de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca
L’ADF La Carrerada col·labora en el reg de l’arbrat forestal del projecte ‘Camins amb arbres’

L’ADF La Carrerada col·labora en el reg de l’arbrat forestal del projecte ‘Camins amb arbres’

En els darrers anys s’han plantat més de 1.000 arbres en camins i entorns municipals, i aquesta temporada es plantaran 190 arbres més.

Des de l’any 2016, i per iniciativa del Servei de Medi Ambient de l’Ajuntament de Vilafranca, s’impulsa aquest projecte pel qual s’han plantat més de 1.000 arbres en diferents camins municipals i entorns del municipi, i aquesta temporada es compta plantar un total de 190 arbres més. Els criteris que es tenen en compte alhora d’escollir les espècies a plantar són el foment de la biodiversitat, l’ús de planta jove, que ofereix un bon arrelament i un menor cost econòmic, l’ús d’espècies autòctones i les baixes necessitats hídriques de la planta.

La plantació es realitza a través de plans d’ocupació que compten amb el suport del Servei d’Ocupació i Formació de l’Ajuntament a través de diversos programes d’ocupació subvencionats pel Servei d’Ocupació de Catalunya, la Diputació i el propi ajuntament.

L’ADF La Carrerada col·labora en el reg d’aquest arbrat, principalment en els llocs d’accés més difícil, com ara a la muntanya de Sant Pau.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: