Dilluns, 29 d'abril de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

La Camerata Penedès comença la seva 4a temporada a l’Auditori Rosa Maria Juncosa de Vilafranca

Entre les obres que s’interpretaran es podrà escoltar ‘Canción de Alba’ de Raquel García-Tomàs, estrena absoluta en la seva versió per ensemble de corda encarregada per Camerata Penedès.

El diumenge 22 d’octubre a les 7 de la tarda a l’Auditori Rosa Maria Juncosa de Vilafranca, la Camerata Penedès inicia el primer concert de la Temporada d’espectacles de l’Auditori, el seu lloc de residència. Aquest primer concert, sota el títol de ‘La seducció de les cordes: Elgar – García Tomás – Bartôk’, comptarà amb la presència, una altra vegada, de la violinista Sara Bitlloch, que exercirà de concertino-directora.

Un cop finalitzi el concert, hi haurà l’activitat Micròfon obert, on participaran tots els membres de la formació així com la compositora Raquel Garcia Tomàs. Entre tots, es podrà parlar i preguntar sobre el que s’acaba d’escoltar.

La venda anticipada de les entrades per aquest concert, tenen un preu de 18 a 20 € a la taquilla del Teatre Cal Bolet tots els dijous no festius a la tarda. El mateix dia del concert, es podran adquirir a taquilles al preu de 20 a 22 €.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: