Diumenge, 3 de desembre de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca
Junts es compromet a impulsar la darrera etapa de restauració de la Basílica de Santa Maria

Junts es compromet a impulsar la darrera etapa de restauració de la Basílica de Santa Maria

Junts per Vilafranca apunta que s’estaria apunt d’aconseguir un ajut de la Diputació que permetria fer front a les obres de restauració de la façana nord

Una delegació de l’executiva local de Junts per Catalunya a Vilafranca ha mantingut una reunió amb el Mn. Xavier Aymerich, rector de la Basílica Santa Maria, amb l’objectiu prioritari de conèixer l’estat de les obres de restauració de la Basílica i de posar-se a la seva disposició per col·laborar en fer realitat una significativa aportació per part de la Diputació de Barcelona.

En un comunicat, Junts apunta que amb l’empenta del Diputat de la Diputació i Secretari General d’Impulsem Penedès, Sergi Vallès, es podria materialitzar una important contribució econòmica que, previsiblement, arribaria a cobrir una part substancial del cost de les obres de restauració pendents, les de la façana nord.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: