Dimarts, 5 de desembre de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Futura Penedès inicia un projecte amb concerts a les residències a Vilafranca

El passat 1 d’octubre es va celebrar el dia de la Gent Gran, i la Fundació Futura Penedès ha planificat un seguit de concerts a les quatre residències de Vilafranca.

La proposta es fa per tal que els nostres avis recordin una època bonica en la seva vida i a la vegada mitjançant la musicoteràpia, aconseguir estimular la memòria, la mobilitat, a disminuir el nivell d’ansietat, a afavorir la interacció social, en definitiva a millorar l’autoestima dels avis.
El passat 4 d’octubre va ser el primer dels concerts a la Residència d’avis Llar Vilafranca, amb la participació d’una quarantena d’avis, que va gaudir d’òpera i cançons populars de la mà de la soprano Vitalia Makarenko, participant del concurs la VOZ.
Els pròxims concerts estan previstos per l’11 d’octubre a la Residència Mare Ràfols, per celebrar la festivitat del Pilar, el dimecres dia 18, a la Residència Ricard Fortuny, i l’últim el dimecres dia 25, a la Residència Llar de Inglada Via.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: