Diumenge, 23 de juny de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Tres corals protagonitzen el ‘Sons Penedès’ d’enguany, a benefici a la Marató de TV3

Després de la pausa obligada per la pandèmia de coronavirus, la Fundació Futura Penedès organitza, una vegada més, el projecte ‘Sons Penedès’.

Proposen tres concerts de corals penedesenques, en tres municipis de la comarca, durant els mesos de febrer i març. El primer serà aquest dissabte 12 de febrer a l’Ateneu Ordalenc. Hi actuarà el grup ‘Essència de Gospel’ sota la batuta d’Argemí Curto. La segona actuació serà el 19 de febrer a La Granada i anirà a càrrec de la Coral del Centre Excursionista del Penedès. I, per acabar, la coral Laroc cantarà a l’Església de Sant Francesc de Vilafranca el 12 de març.

Tal com explica la seva presidenta Coque Tuyà, la voluntat d’aquest any és la de donar a conèixer tres corals de casa nostra. Des de la Fundació Penedès centren bona part de la seva activitat en la realització d’actes culturals.

Els tres concerts funcionaran amb el sistema de taquilla inversa, a benefici de La Marató de TV3.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: