Dilluns, 2 d'octubre de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca
Futura Penedès impulsa les jornades Vegueria Penedès i Gestió Municipal

Futura Penedès impulsa les jornades Vegueria Penedès i Gestió Municipal

Es tracta d’unes jornades de formació institucional.

Futura Penedès es retroba amb els seus orígens organitzant una activitat de formació de càrrecs electes i tècnics municipals que tindrà lloc el proper 3 de juny al Castell de Sant Martí Sarroca. Vegueria Penedès i Gestió Municipal va adreçada a electes i tècnics dels Ajuntaments i Consells Comarcals que conformen la Vegueria Penedès, per aprofundir i analitzar els reptes de futur que té el Penedès, apostant per transports i mobilitat, energies sostenibles, i polítiques digitals com a motor econòmic. També es tractarà sobre l’Educació i l’ensenyament, la formació per a l’ocupació, o les universitats. Altres temes de debat seran la cooperació entre la Salut i la Xarxa Sanitària Penedesenca, el turisme i el Patrimoni Cultural com a canvi del model turístic o la revalorització de l’agricultura. Aquestes jornades de formació constitueixen una eina per tal de poder donar recursos a tots els gestors de l’ administració sigui en l’àmbit tècnic o executiu. Entres els ponents de les jornades hi ha el Secretari general del Departament de la Vicepresidència i de Polítiques Digitals i Territori, Ricard Font, l’assessor d’universitats, Antoni Castellà, el president del Consorci Sociosanitari Alt Penedès-Garraf, Jordi Cuyàs, l’ exgerent de Turisme de la Diputació de Barcelona, Francesc Vila i el professor de Dret Administratiu de la Universitat de Barcelona, Ricard Gràcia.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: